Örömmel értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy végre elkészült legújabb esküvői helyszínünk, amin a háttérben már régóta sokat munkálkodtunk! 🌸✨ Távol a város zajától, Pusztaszántón, a természet lágy ölén tökéletes lehetőség nyílik életünk egyik legszebb napjának megünneplésére.

 

Miért válassza a Kovács Kúriát?

 

🌿 Természetközeli elhelyezkedés: A helyszín csendes, nyugodt környezetben található, ideális a család és barátok zárt körében történő ünnepléshez.

 

🏡 Teljeskörű szolgáltatás: A csodás este után vendégeink számára a szállás is biztosított, így az éjszaka végén nem kell hazautazniuk.

 

💖 Varázslatos hangulat: A kúria különleges, romantikus atmoszférája biztosítja, hogy minden együtt töltött alkalom emlékezetes maradjon.

 

🎉 Sokoldalú rendezvényhelyszín: Esküvők szervezése mellett akár nagy létszámú céges rendezvények, családi összejövetelek lebonyolítása is lehetséges.

 

 

Reméljük, sok-sok közös eseménynek, ünneplésnek és mesés rendezvénynek fog otthont adni ez a kis eldugott, varázslatos hangulatú kúria. ✨

 

Várjuk a házasodni készülő párokat, és izgatottan jelentjük, hogy még vannak szabad időpontjaink!

 

📞 További információkért kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 30 405 9419, szepifogado.etterem@gmail.com