Csoportos rendezvények

A sváb hagyományőrző néptánccsoport elégedettségét a Szendi Pince már kivívta, itt az ideje, hogy a csapatépítők hangulatát is megalapozhassa a helyi domboldalak terméséből készült borunk.

Csapatépítés

Legyen szó akár a kisebb csoportokról vagy akár 150 fős csapatépítésről, rendezvénytermünk tárt karokkal várja a városi nyüzsgésétől elhúzódó csoportokat.

Oktatás

Oktatatótermet keres? Terembérlési szolgáltatásunk mellett snack bár felállítását is vállaljuk a képzések szüneteiben, hogy aztán feltöltődve, ismét teljes koncentrációval kezdhessen neki a csapat az ismeretek elsajátításának folytatásához.

Pincelátogatás

A Dunakanyar számos szórakoztató programsorozattal csalogatja a kirándulni vágyó látogatókat. A Visegrádi Fellegvárból nyíló mesebeli panorámát megcsodálva, Nagymaros és Zebegény látnivalóit megtekintve és a környék vendégszeretetét megtapasztalva még nem kell, hogy vége szakadjon az együtt töltött perceknek. Ha már a Mátra borvidéken tölti napját a csapat, mi is lenne stílusosabb lezárás, mint egy pincelátogatás?

Panzió

A Szendi Pincét megismerve, a hangulatot megalapozva pedig egy finom vacsora elfogyasztása után sem kell elbúcsúzni, ugyanis a 40 fő befogadására alkalmas panziónkban lehetőség nyílik a megfáradt közösségnek kipihennie a nap forgatagát.