ANYÁK NAPJA – A Szepi Fogadóban, – 10% kedvezmény csak vasárnap!

ANYÁK NAPJA – AZ EGYIK LEGSZEBB NAP AZ ÉVBEN

„Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.”
(Mildred B. Vermont)

Édesanya. E név hallatán erőteljesebben ver szívünk, s eltelik boldogsággal. Édesanyánk az, aki önzetlenül szeret bennünket, tegyünk bármit is, ő mindig azon munkálkodik, hogy életünk boldog és gondtalan legyen. Egészen születésünktől kezdve élete végéig mi vagyunk számára a legnagyobb kincs, élete értelmei.

Sokszor bele sem gondolunk a számtalan kialvatlan éjszakába, lemondásra és áldozatra melyeket értünk hozott. A gyermekkorunkban ajándékba adott aprócska rajz, vagy irkafirka a boldogság könnyeivel töltötte meg szemét, azonban a felnőttkorba lépve már másképpen is kifejezhetjük az iránta tanúsított tiszteletet és színtiszta szeretetet.

Azt a gondoskodást, melyet életünk kezdetétől adott nekünk ugyan szinte lehetetlen maradéktalanul meghálálni, de számos apró gesztus létezik, melyeknek köszönhetően éreztethetjük vele a megbecsülést és szeretetünket törleszthetjük neki.

A Szepi Fogadó kitűnő helyszínként szolgál édesanyánk megünneplésére anyák napja alkalmából.
A következő telefonszámon foglalhat asztalt: +36-35-376-129
Ezen a napon -10% kedvezményt adunk minden családnak aki elhozza az édesanyját éttermükbe!

Anyák napi program – Étterem
A Szepi Fogdóban -10% csak ezen a vasárnapon.

Május minden első vasárnapja az édesanyák ünnepe, ekkor minden róluk szól. Hálát adunk azért, hogy felnevelt bennünket; hogy akkor is fogta a kezünket, mikor sírtunk és támogatott bennünket minden nehézség leküzdésében. Az édesanyák meglepetése számos módon történhet ez alkalomból, de egy hangulatos és elegáns étteremben eltöltött finom vacsorával vagy ebéddel bizonyosan mosolyt varázsolhatunk életünk legfontosabb személyének arcára. Ha anyák napján még erre a kellemes estére egy szép csokorral is készülünk és néhány gyermekkori képet is magunkkal hozunk, a nosztalgiázás jegyében elköltött vacsora önfeledt kacagásokat és feledhetetlen pillanatokat szerezhetnek mindannyiunknak.

A Szepi fogadó a finom étel- és italkínálatnak, valamint az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően megkoronázhatja ezt a szép pillanatot. A +36-35-376-129 telefonszámon foglalhat asztalt.

Anyák napi program – Egy kellemes séta

Már korán reggel lepjük meg édesanyánkat eme jeles nap alkalmából, és gondoskodjunk egy szép virágról, vagy gyermekkorunk emlékére szakajtsunk egy csokor orgonát a kertből, a lényeg, hogy éreztessük vele, hogy ma a nap is érte kelt fel. Egy szép anyák napi üdvözletet, vagy éneket követően invitáljuk egy jó sétára a Gyadai tanösvényre a friss levegőn, közben pedig elevenítsünk fel néhány megkapó történetet a múltból. A séta zárásaként szeretettel várjuk az egész családot a Szepi Fogadóba.

Anyák napi program – Apró gesztusok

 Ha édesanyánknál ebből az alkalomból látogatást teszünk, ne felejtsünk el tehát a kedvében járni. Ne engedjük, hogy ő tüsténkedjen a konyhában, vegyük ki a fakanalat a kezéből és szolgáljuk ki őt! Ez a nap csak az övé, tegyük hát számára különlegessé! Nálunk jobban senki sem ismeri őt, így pontosan tudjuk, hogy mivel tehetjük őt boldoggá. Ha a kedvenc filmjét szeretné megnézni, adjuk meg neki; ha moziba menne, menjünk el vele; egy finom lakomával sem lőhetünk mellé, ajándékozzuk meg azzal, hogy levesszük a válláról a főzés terhét. Ha nem vagyunk elég magabiztosak főzés terén, akár rendelhetünk is Szepi Fogadóból otthonunkba.

Anyák napi (2-4-8 személyes) tálak megrendeléséhez hívjon minket: +36-35-376-129
A teljes kínálatunkat megtekintheti IDE KATTINTVA.

Kellemes ünneplést! Szeretettel várjuk ÖNÖKET!
Szepei Fogadó Csapata

Kapcsolódó cikkek