Vendégkönyv

Írjon a vendégkönyvbe!

 
 
 
 
A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.
Esküvőre érkeztünk a fogadóba. Kellemes, tetőtéri szobát kaptunk, klímával felszerelve. A szoba kicsi, de takaros. Fürdőszoba szép, tiszta. A lakodalomban felszolgált ételek étvágygerjesztőek és nagyon finomak voltak. Kiszolgálás kiváló.
Nem tervezetten érkeztünk a Szepi Fogadóba ebédelni. Kedvesen fogadtak minket, a pincér viselkedése kellemes volt, a keresett limonádé helyett próbált hasonló alternatívát felajánlani. Mindketten kisadag levest, és rendes másodikat ettünk, és az árért igen megfelelő adagot kaptunk. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás kifogástalan. Külön pozitívumként értékeltük, hogy nem egy karika, hanem majd egy egész citromot kaptunk a tonichoz és a colához, valamint, hogy a leveshez kérés nélkül hoztak külön erőset (nem csak bors volt), valamint hogy nem az összes étlapot vitték el a rendelés felvétele után, hanem az egyiket ottahagyták (ezt mindenhol így kellene). Sok magyar vendéglátósnak tudnám ajánlani ezt a helyet, mintegy mintát! Visszatérünk még, minden úgy volt jó, ahogy kaptuk! Köszönjük
Egy vendég
Váratlanul érkeztünk a Szepi fogadó éttermébe szeptember 7.-én ebédelni.Gyors és barátságos kiszolgálásban volt részünk.Az ebéd olyan kiadós völt hogy nem tudtunk megbírkózni a mennyiséggel.A minőség is kifogástalan volt.A kedves felszolgáló a maradékot becsomagolta. Szívesen tudom ajánlani mindenkinek ezt az éttermet ..
Dudásné Mária
Szuper jó hely!!!! ! Igaz, mi előre jeleztük érkezésünket, (Úri Napsugár Óvoda), de szinte várakozás nélkül, isteni finom és nagyon bőséges ebédet kaptunk, tökéletes kiszolgálás mellett. Köszönjük a fogadó valamennyi dolgozójának! Ajánljuk mindenkinek, biztos nem fog csalódni!